Добрите прогнози за Мане не се оправдаха - аут е до края на сезона


Добрите прогнози за Мане не се оправдаха - аут е до края на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

1156 0

Ден след ужасяващото изкривяване на крака на Садио Мане, в Англия имаше положителни нагласи, че нападателят на Ливърпул ще може да се завърне в края на месеца. При сблъсък с Лейтън Бейнс по време на мърсисайдското дерби, той получи травма в коляното, но напусна стадиона без помощта на патерици и прогнозите бяха, че контузията няма да е сериозна.

Отoкът в коляното му обаче е спаднал едва днес и са били направени допълнителни изследвания. Според журналиста Пол Джойс, Мане има увреждане на менискуса и по всяка вероятност ще има нужда от операция.

Това автоматично означава, че той няма да играе в следващите два месеца и ще пропусне остатъка от сезона във Висшата лига. Това е ужасяваща новина за Юрген Клоп, защото Ливърпул няма победа в мачовете, в които Мане не е започвал като титуляр.

В негово отсъствие повече време на терена ще получи Дивок Ориги, а по всяка вероятност и Даниел Стъридж, за когото стана ясно, че се е възстановил от поредната контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички