Добри новини за Гуардиола преди решаващите мачове за сезона


Добри новини за Гуардиола преди решаващите мачове за сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

950 0

Серхио Агуеро най-вероятно ще бъде напълно готов да се завърне в игра за клубния си отбор Манчестър Сити след паузата за националните отбори. Нападателят получи контузия в коляното по време на тренировка на „гражданите“ преди сблъсъка със Стоук миналия понеделник. Въпреки че по всяка вероятност Агуеро ще пропусне предстоящите приятелските срещи на Аржентина с Италия и Испания, той може да се завърне на терена за гостуването на Евертън в края на месеца. За това призна известният испански спортен журналист Хосе Алварес Хайа, който следи отблизо случващото се в състава на Пеп Гуардиола.

„Възстановяването на Кун Агуеро върви много бързо. Той вече участва в беговите занимания на националния отбор и очевидно се чувства добре. Със сигурност обаче няма да играе както срещу Италия, така и в сблъсъка с Испания. Очакванията са той да е напълно готов за мача от Висшата лига с Евертън“, написа в Туитър Хосе Алварес Хайа.

През настоящия сезон Агуеро е водещият голмайстор на Сити, като има на сметката си 30 гола от общо 37 изиграни срещи във всички турнири. До края на кампанията пък за "гражданите" предстоят редица тежки мачове. В Англия те ще се изправят последователно срещу Евертън, Манчестър Юнайтед и Тотнъм, а в Шампионска лига на 1/4-финал ще играят с Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички