Джон Стоунс аут за дербито с Манчестър Юнайтед, Лапорт се завръща


Джон Стоунс аут за дербито с Манчестър Юнайтед, Лапорт се завръща
Снимка: GettyImages

1623 0

Бранителят на Манчестър Сити – Джон Стоунс, не взе участие на последната тренировка на „гражданите“ преди градското дерби с Манчестър Юнайтед идната неделя. 28-годишният англичанин бе част от родината си по време на паузата за национални отбори и беше в защитата при зрелищното 3:3 срещу Германия от Лига на нациите.

Стоунс обаче получи контузия в 37-ата минута, а на негово място се появи съотборникът му при „небесносините“ Кайл Уокър. Така Хосеп Гуардиола изведе своя отбор на първо занимание, като не всички основни футболисти участваха поради различното приключване по ангажиментите към своите страни.

Sky Sports News разкри кадри от заниманието в академията на Сити, но на тях не се видя Стоунс, който със сигурност е под въпрос за манчестърското дерби.

Халфът Калвин Филипс пък със сигурност е аут до ноември, след като по-рано през месеца направи операция на своето рамо, но Аймерик Лапорт вече тренира с основната група, лекувайки дълго време контузия. Все още испанецът не е играл за Сити през сезона, след като направи операция на своето коляно през лятото и пропусна мачовете на Ла Фурия от Лига на нациите. А какво смятат на Острова за евентуално присъствие на звезда на Арсенал в Сити, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички