Джерард загуби последната си битка на "Анфийлд"


Джерард загуби последната си битка на "Анфийлд"

1148 0

Ливърпул загуби от Кристъл Палас с 1:3 в последния официален мач на Стивън Джерард на "Анфийлд".

Преди началото зрителите по трибуните скандираха името на капитана, а след това изпяха в "You'll never walk alone" в негова чест.

Той излезе на терена с трите си дъщери Лили-Ела, Лекси и Лурдес и мина през шпалир от играчите на двата тима. След срещата Стиви Джи не успя да удължи сълзите в очите си. От следващия сезон той ще играе в американския Лос Анджелис Галакси.

"Мърсисайдци" откриха резултата в средата на първото полувреме, когато Адам Лалана се възползва от грешка на противниковата отбрана. Малко преди почивката обаче Джейсън Пънчън реализира страхотно попадение от пряк свободен удар и възстанови равенството.

Преди да изтече един час игра момчетата на Алан Пардю сътвориха пълен обрат. Влезлият секунди по-рано като резерва Вилфред Заха вкара на празна врата, но на повторенията останаха съмнения за засада.

В последната минута Палас получи несъществуваща дузпа и макар Миньоле да парира удара на Мъри, последният направи успешна добавка.

Ливърпул е пети в таблицата с актив от 62 точки и вече няма математически шансове за място в Топ 4. Кристъл Палас е 12-и с 45 т.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички