Джерард с идея за подсилване на атаката на Ливърпул


Джерард с идея за подсилване на атаката на Ливърпул

1071 0

Стивън Джерард, който в събота ще изиграе последния си двубой на "Анфийлд", смята, че отборът му трябва да привлече нападател, способен да вкарва поне по 30 попадения на сезон. Той посъветва собствениците и мениджъра на клуба Брендън Роджърс това лято да търсят завършен футболист, а не нови таланти.

"Не бих купил футболист с потенциални възможности. Бих привлякъл играчи, които са готови да дойдат и да се борят за успехи" - сподели Джерард пред репортерите.

"Мога да се върна само 12 месеца назад. Бяхме близо до 2 трофея, достигнахме до 2 полуфинала, а в първенството винаги ще бъде трудно, когато сме загубили Луис (Суарез). Мисля, че със сигурност щяхме да се класираме в топ 4, ако Даниел Стъридж не беше контузен. За да достигнеш до топ 4 ти трябват нападатели, които могат да отбележат между 25 и 30 гола на сезон. Това е начинът. Там ние се провалихме. Не искам да се бъркам в работата на собствениците и в тази на Брендън - говоря просто като привърженик и имам мнение по въпроса какво е необходимо на Ливърпул в момента - но това е което трябва да направим. Трябва да привлечем офанзивни футболисти, които могат да отбележат около 25-30 попадения и ще видите, че Ливърпул ще се справи много по-добре през следващия сезон", добави още капитанът на "мърсисайдци".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички