Джерард разкритикува Стърлинг и той се върна на тренировка


Джерард разкритикува Стърлинг и той се върна на тренировка
Снимка: Getty Images/Guliver

1216 0

Рахийм Стърлинг е подновил тренировки с тима на Ливърпул, след двудневно отсъствие. Според инфомациите Стърлинг не е провел тренировка във вторник и сряда, тъй като е бил болен. Отказът му да пътува с отбора за клубното турне в Азия и Австралия обаче допълнително подхрани спекулациите относно бъдещето на 20-годишния англичанин.

Отношенията между клуба и Стърлинг стават все по-обтегнати, тъй като играчът отхвърли няколко предложения за нов договор. А ръководстовото на Ливъпул от своя страна отпрати 2 оферти на Манчестър Сити за английския национал. "Гражданите" обаче подготвят и трета оферта и ще предложат 45 милиона паунда на "мърсисайдци".

Междувременно бившият капитан на "червените" Стивън Джерард остро разкритикува постъпките на младия си сънародник. Той сравни Стърлинг с новия капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън и го посъветва да се държи мъжки.

"Рахийм и Джордан са в двата края на една и съща скала. Джордан е професионалист, той е роден победител. Страхотен е. В него виждам себе си", сподели Джерард.

"Рахийм трябва да говори със собствениците и с Брендън Роджърс за това какво смята да прави. Несериозно е да се оправдава с болест и да не иска да участва в предсезонното турне на отбора. Поведението му по никакъв начин не ме радва", заяви бившият английски национал.

"Милиони фенове чакат да видят Рахийм с червената фланелка. Те искат той да остане и съм сигурен, че ще го подкрепят", завърши легендата на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички