Джерард отново показа защо е легенда на Ливърпул


Джерард отново показа защо е легенда на Ливърпул

1294 0

Стивън Джерард за пореден път показа колко е предан на бившия си клуб Ливърпул. Бившият капитан на "мърсисайдци"  е положил огромни усилия, за да е сигурен, че ще успее да гледа бившия си отбор на финала в Capital One Cup срещу Манчестър Сити.

"Когато Ливърпул достигна финала първото нещо, което направих беше да  проверя какъв е графикът ми, с надеждата да стигна до Уембли", пише Джерард в своята рубрика за Telegraph.

За съжаление обаче играчът е трябвало да лети за Мексико, за да се подготвя за следващия си мач с новия си тим ЛА Галакси, тогава Джерард е решил да говори с треньора на тима, за да може да гледа любимия си тим.

Треньорът на "Лос Анджелис Галакси" Брюс Арена e преместил полет и тренировка, за да може звездата му Стивън Джерард да гледа по телевизията финала за купата на лигата.

Джерард признава, че все още е голям фен на Ливърпул, но вече само като фен. "Когато говря за Ливърпул, все още говоря какво може "ние" да направим за тима. Не мога да отрека, че клубът е част от мен и и ще ми е странно да гледам двубоя само по телевизията".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички