Стивън Джерард спира с футбола, но първо ще помисли за Китай


Стивън Джерард спира с футбола, но първо ще помисли за Китай
Снимка: Getty Images/Guliver

1569 0

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард обяви преди месеци, че следващия сезон с фланелката на Лос Анджелис Галакси ще е последен във футболната му кариера. Той обаче може и да размисли, след като е поредният футболист, получил оферти от Китай.

Както е известно, в азиатската страна има бум на наливането на пари във футбола и само през тази зима бяха изхарчени над 250 милиона евро за трансфери в Суперлигата на страната. Сега, Джерард обмисля да играе в Китай заради сериозните пари, които се предлагат там.

"Все още няма нищо сигурно, но този сезон с Галакси може да е последният ми като играч. Знам, че съм в края на кариерата си, скоро ще почна курс за лиценз А на УЕФА и се надявам до година да съм го взел. Това ще ми даде много опции, но определено, когато видя офертите от Кирай, мисля, че мога и да променя решението си", каза Джерард пред "Telegraph". 

"Виждам как играчи от Висшата лига мислят за трансфер в Китай. Бих им предложил първо да помислят върху МЛС преди да се насочат към големите оферти от Китай", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички