Джейми Карагър обяви кой е виновен за изпуснатата титла от Ливърпул през 2014 година


Джейми Карагър обяви кой е виновен за изпуснатата титла от Ливърпул през 2014 година
Снимка: Getty Images / Guliver

10432 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър се върна към тежкия за тима сезон 2013/2014. Тогава момчетата на Брендан Роджърс бяха на крачка от това да вдигнат първа титла на Острова от 1990 година, но в крайна сметка отстъпиха короната на Манчестър Сити.

Според Карагър Луис Суарес е виновникът за това, че Ливърпул не се окичи със златните медали и по-точно инцидентът с Бранислав Иванович, когато уругваецът захапа бранителя на Челси през април 2013 година. Тогава настоящата звезда на Барселона получи наказание от 10 мача и пропусна първите шест срещи от сезона, в който "червените" бяха близко до титлата.

"Суарес е виновен за онзи изпуснат шанс, защото бе наказан за няколко мача на старта на сезона. Тогава той бе най-добрият в лигата и то с много пред останалите - бележеше в почти всеки мач. На старта на сезона обаче Ливърпул изгуби пет точки след загуба от Саутхямптън и равенство със Суонси. Ако Суарес играше, вероятно щяха да спечелят с лекота и двата мача", сподели Карагър.

А кой е най-добрият трансфер на Юрген Клоп според Джейми Карагър може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички