Деле Али спаси Тотнъм от трета загуба за последните 4 мача


Деле Али спаси Тотнъм от трета загуба за последните 4 мача
Снимка: Getty Images/Guliver

1511 0

Тотнъм стъпи отново накриво след равенство вкъщи с Уотфорд 1:1 в среща от деветия кръг на английската Висша лига. Домакините получиха ранен гол от Абдулайе Дукуре и реагираха по отличен начин на принудителната смяна на Дани Уелбек. Бившият нападател на Арсенал напусна терена с проблем в адуктора. Въпреки това, гостите не само откриха резултата, но и държаха отлично срещу колебливите напоследък играчи на Маурисио Почетино.

Аржентинският наставник опита да промени нещо в отбора си след незадоволителните представяния в последно време, пускайки като титуляри Деле Али и Лукас Моура. Това обаче дълго време не даваше желания резултат, но четири минути преди края на редовното време именно Али се оказа в прегръдките на съотборниците си след груба грешка на вратаря на гостите Бен Фостър.

Стигна се и до дълга консултация с ВАР, но в крайна сметка голът беше зачетен и Тотнъм избегна загубата. Тимът остава седми, като в следващия кръг гостува на лидера във Висшата лига Ливърпул. Преди това "шпорите" играят у дома с Цървена Звезда в Шампионска лига. Уотфорд пък остава без успех от началото на сезона. В следващия кръг възпитаниците на Кике Санчес Флорес ще търсят такъв у дома срещу Борнемут.

Ето и всички останали резултати:

Челси - Нюкасъл 1:0

Борнемут – Норич 0:0

Астън Вила – Брайтън 2:1

Лестър – Бърнли 2:1

Уулвърхемптън – Саутхемптън 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички