Дейвид Бекъм потъна в скръб за Елизабет II, изля мъката си с емоционално съобщение


Дейвид Бекъм потъна в скръб за Елизабет II, изля мъката си с емоционално съобщение
Снимка: Getty Images/Guliver

3154 0

Легендата на английския футбол Дейвид Бекъм потъна в скръб след новината за смъртта на английската кралица Елизабет II. Бекъм изля мъката си в емоционално съобщение в социалните мрежи, показазвайки колко много е означавала кралицата за него и всички хора в страната и по света.

"Изключително съм натъжен от смъртта на Нейно Величество Кралицата. Каквъв извор на любов и уважение видяхме за платинения юбилей за нейния живот на служба. Колко опустошени се чувстваме всички днес показва какво е означавала тя за хората в тази страна и по света.

Колко много ни вдъхнови тя с лидерството си. Как ни утешаваше, когато времената бяха трудни. До последните си дни тя служи на родината си с достойнство и грация. Тази година щеше да разбере колко е обичана. Моите мисли и молитви са с нашето кралско семейство...", написа Бекъм в социалните мрежи.

Съпругата на Бекъм - Виктория, също публикува съобщение за кралицата: "Днес е много тъжен ден за целия свят. Дълбоко съм натъжена от кончината на нашия любим монарх, Нейно Величество Кралицата. Тя ще бъде запомнена с непоколебимата си лоялност и служба и моите мисли са с кралското семейство в този момент."

Заради смъртта на Елизабет II вече отложиха два мача в Англия - подробности четете в линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички