Де Бройне: Титлата няма да се реши в неделя


Де Бройне: Титлата няма да се реши в неделя
Снимка: Gulliver/GettyImages

1014 0

"Ако спечелим, ще имаме добро предимство, но това не означава нищо. Във футбола нещата се променят много бързо, а следващите два месеца ще са много натоварени", коментира халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне преди дербито с Манчестър Юнайтед тази неделя.

"Гражданите" водят с осем точки на върха пред градския си съперник, а този уикенд ще имат шанс да увеличат преднината си на "Олд Трафорд". "Засега се представяме добре и трябва да продължим по този начин. Юнайтед е един от най-големите отбори в страната и иска да спечели титлата. Те ще бъдат настроени за победа, както и ние. Надявам се да се получи добър мач. Ние ще играем нашата си игра и да правим нещата, в които ние сме добри. Това ни дава най-голям шанс да спечелим", сподели Де Бройне.

Белгийският национал заяви, че съжалява, че Пол Погба ще пропусне двубоя заради наказание. "В едно състезание искаш да играеш срещу най-добрите съперници. Той е изключителен играч, но получи червен картон. Тези неща се случват - наказания и контузии", допълни звездата на Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички