Червеният картон на Пол Погба разочарова Пеп Гуардиола


Червеният картон на Пол Погба разочарова Пеп Гуардиола
Снимка: Guliver/GettyImages

1613 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели разочарованието си от факта, че Пол Погба няма да играе за Манчестър Юнайтед в дербито между двата тима следващия уикенд. Французинът получи червен картон при победата с 3:1 над Арсенал в последния мач на "червените дяволи".

Няколко часа преди срещата с "артилеристите" Погба сподели в интервю, че като дете е бил дете на лондонския тим, а след това добави, че се надява някой от ключовите играчи на Манчестър Сити да се контузи, за да не може да участва в мача между двата гранда от града.

"Наистина ли е казал това? Е, мисля, че няма контузени след мача ни", каза Гуардиола след успеха на неговия тим над Уест Хям.

"Исках Пол да играе срещу нас. Обичам, когато има дерби, противникът да е с най-доброто, което разполага, за да разбера дали имаме възможност да им се противопоставим и да ги победим.

Всъщност думите му ме изненадват. Почти сигурен съм, че той не го е казал в този смисъл, едва ли иска други играчи да бъдат контузени", допълни още каталунският специалист.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички