Давид Луис: Всички в Челси вярваме на Сари и сме зад него


Давид Луис: Всички в Челси вярваме на Сари и сме зад него
Снимка: Getty Images/Guliver

1469 0

Защитникът на Челси Давид Луис обяви, че всички в клуба подкрепят мениджъра Маурицио Сари, въпреки че италианецът разкритикува остро поведението на играчите след загубата от Арсенал в последния кръг. Тогава след срещата Сари заяви, че отборът не е показал достатъчно желание за победа и, че му е трудно да мотивира своите играчи.

Това доведе до слухове, според които Сари може да изгуби доверието у своите футболисти по подобие на предшествениците си Жозе Моуриньо и Антонио Конте.

АНГЛИЙСКИ ГРАНД ПРЕДЛОЖИ 113 МЛН. ЕВРО НА БАРСА ЗА КОУТИНЬО

"Той не беше щастлив от загубата, но също всички играчи. Мисля обаче, че имаме голям напредък под негово ръководство, защото вече умеем да задържаме топката и да диктуваме темпото. Трябва да подобрим играта си в последната фаза от терена. Само трябва да си повярваме и ще се случи. Вярвам в нашата философия и знам, че ще се подобрим. До момента работата, която Сари върши, е феноменална и всички в клуба му вярваме и сме зад него", заяви Луис.

Според информации, датиращи преди мача с Арсенал, италианският треньор е в конфликт с ръководството. Подробности четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички