Давид Луис: Титлата пред Челси е реална цел


Давид Луис: Титлата пред Челси е реална цел
Снимка: Gulliver/GettyImages

764 0

Защитникът на Челси Давид Луис сподели, че тимът му все още не се е отказал от борбата за титлата във Висшата лига. "Сините" изостават с 11 точки от лидера Ливърпул, но тази преднина може да бъде намалена днес, ако Челси запише трета поредна победа в домакинския си мач срещу Лестър.

Лондонският тим на старта на сезона съумя да удържи на лудото темпо, което наложиха Манчестър Сити и Ливърпул, след което настъпи известен спад. Миникризата обаче бе преодоляна успешно и според Луис, отборът не иска да се задоволи само с място в Топ 4.

"Всеки знае колко сложно първенство е Премиършип, затова трябва да мислим стъпка по стъпка. Треньорът ни показа насоката, в която трябва да се движим и ние излизаме на терена и се стремим да набираме точки, за да се борим за титлата, а не просто за мястото си в Топ 4. Да, мисля, че титлата е реална цел за нас, но от скромност казвам, че трябва да се движим стъпка по стъпка. Разбира се, изгубихме много точки и можеше да сме на по-добра позиция сега, но всички знаят, че в тази лига всеки може да победи всеки. Не съм за първа година в Премиършип, затова знам, че тук може да се случи всичко", сподели бранителят.

Лондончани са много близо до това да направят много силен зимен трансфер - ето кой футболист е близо до "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички