Даниел Леви не вдига телефона на Манчестър Сити за Хари Кейн


Даниел Леви не вдига телефона на Манчестър Сити за Хари Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

1497 0

Собственикът на Тотнъм Хотспър Даниел Леви отказва да отговаря на обажданията от Манчестър Сити, който е предложил оферта от 125 милиона паунда за Хари Кейн.

Шампионът на Англия, който предложи по-рано 100 милиона британски лири, имат огромен интерес към закупуването на английския капитан и искат да оформят сделката преди последния ден от трансферния пазар. Самият Кейн желае да напусне „шпорите” през лятото, след като смята, че няма никакъв шанс да спечели какъвто и да било трофей с екипа на лондонския тим.

Според Telegraph обаче Леви не желае в никакъв случай да се разделя с Кейн през това лято и той е спрял да отговаря на обажданията от „гражданите” по темата. Собственикът на Тотнъм не е под напрежение да продава нападателя, който има договор за още три години с тима от северен Лондон.

Кейн се завърна към тренировките с клуба си през миналия петък след края на Евро 2020, водейки индивидуални занимания преди да се присъедини към основната група.

Очаква се играчът да бъде на линия за плейофа от Лигата на конференциите срещу Пасош Ферейра, въпреки че няма нужната мачова подготовка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички