Даниел Леви не пуска Хари Кейн от Тотнъм в друг отбор в Премиър лийг


Даниел Леви не пуска Хари Кейн от Тотнъм в друг отбор в Премиър лийг
Снимка: Michael Regan/Getty Images

1374 0

Собственикът на Тотнъм Хотспър Даниел Леви е изключително против идеята Хари Кейн да остане да играе в Англия в друг отбор, освен „шпорите”. Босът на лондонския клуб предпочита нападателя да премине в клуб от чужбина.

Централният нападател индиректно заяви, че иска да напусне отбора през лятото, като от Англия тимовете на Челси, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити са свързвани с преминаването на Кейн при тях.

Според The Athletic, Кейн предпочита да остане в Англия, като Манчестър Сити води в надпреварата досега за играча, който има 32 гола и 16 асистенции в 48 мача досега за Тотнъм.

Според медията обаче Леви не иска да продава нападателя в Премиър лийг и предпочита той да напусне Англия.

Барселона и Реал Мадрид са смятани за фаворити от другите държави, но гигантите от Испания имат изключителни финансови проблеми, които могат да попречат Кейн да направи трансфер в Испания.

Съвсем наскоро Кейн призна, че е имал „изключително честен разговор” с Леви за неговото бъдеще. А на какво се разгневи капитана на Тотнъм по време на мача с Кристъл Палас, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички