Циркът в Арсенал продължава: Капитанът иска трансфер, а ненужен - не иска да си ходи


Циркът в Арсенал продължава: Капитанът иска трансфер, а ненужен - не иска да си ходи
Снимка: Guliver/GettyImages

9878 0

След разочароващия сезон ръководството на Арсенал не предприема мерки на трансферния пазар, а освен това клубът изглежда е напът да се "взриви" отвътре. След като по-рано през лятото Пиер Емерик Обамеянг е поискал трансфер, в последните 24 часа в лагера на тима проблемите станаха още повече.

Капитанът Лоран Косчелни отказа да пътува с отбора за турнето в САЩ, като е настоял да бъде трансфериран. Желанието на 33-годишния защтник е да играе за Бордо, въпреки че има гарантирана титулярна позиция на "Емиратс".

Другият голям проблем пред Унай Емери е, че защитникът Шкодран Мустафи категорично отказва да бъде продаден. Германецът записа много слаб сезон в лондонския тим и Арсенал прави всичко по силите си да се отърве от него, но бившият играч на Валенсия не ще и да чуе за трнасфер. Той взима седмична заплата от 120 хиляди евро и не е готов да преговаря за по-ниски параметри на контракта си с друг отбор.

Феновете на тима наскоро получиха още лоши новини, след като стана ясно, че Франки Де Йонг е бил пред трансфер в Арсенал (какво е попречило на сделката четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички