Арсенал води преговори за звезда на Реал Мадрид


Арсенал води преговори за звезда на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2075 0

Реал Мадрид и Арсенал водят преговори за трансфер на крилото на "белия балет" - Лукас Васкес и е много възможно да го видим през следващия във Висшата лига, пише AS.

Към момента от английския клуб са предложили обща сума от 35 млн. евро (32 млн. евро плюс бонуси). От Мадрид имат отчаяна нужда от изходящи трансфери, след като разполагат с над 30 футболисти, а и похарчиха над 300 млн. евро това лято.

Интерес към Васкес има и от страна на ПСЖ, Интер, Милан и Байерн (Мюнхен), но потенциален трансфер в Арсенал е доста атрактивно предложение за крилото. Освен това Унай Емери отдавна е фен на испанския национал.

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече е обявил, че титулярното му място в състава не е сигурно след пристигането на Родриго и Йович. Това пък е доста притеснителна новина за Васкес, който със сигурност ще иска да намери място в испанския национален отбор за Европейското през 2020 година.

По-рано пък се появи информация, че един от дългогодишните титуляри в Реал е поискал да си тръгне - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички