"Чуковете" удариха по шампионските амбиции на Тотнъм


"Чуковете" удариха по шампионските амбиции на Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

778 0

Уест Хям спечели с 1:0 лондонското дерби срещу Тотнъм и попречи на "шпорите" да се изравнят на върха в класирането с лидера Лестър. "Чуковете" продължават с невероятната си серия да печелят срещу топ отборите на Острова, като именно Тотнъм от топ 6 нанесе тежко поражение на Уест Хям (1:4) през първия полусезон.

"Чуковете" стигнаха до победата още в 8', когато след центриране от корнер на Пайет Антонио успя да отбележи, вкарвайки единствения гол в мача.

През първото полувреме домакините на "Ъптън Парк" можеха да вкарат няколко попадения, но Лорис успя да спаси своя тим, който не отправи нито един удар по посока вратата на Адриан. През вторите 45 минути нещата се промениха, но Тотнъм изпусна да спечели поне точка, а Ериксен опропасти най-добрия шанс за своя тим в средата на полувремето.

Така Тотнъм остава с 54 точки - на 3 от лидера Лестър, като не съумя да накаже равенството 2:2, което направиха "лисиците" вчера срещу Уест Бромич. В следващия кръг Тотнъм приема Арсенал, като това е идеална възможност за Лестър да се отдалечи поне от един от двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички