Чудо! Жозе Моуриньо се извини на рефер


Чудо! Жозе Моуриньо се извини на рефер

1231 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо публично поднесе извиненията си на рефера Кевин Френд, когото разкритикува след победата на своя тим над Уотфорд в турнира ФА Къп.

Веднага след мача, в който "сините" се наложиха с 3:0, Моуриньо заяви, че Френд не е свирил дузпа за неговия тим преди втория гол на Лоик Реми. Португалецът не пропусна да каже за пореден път, че реферът води кампания срещу неговия отбор. Въпреки това, след като изгледа повторението на ситуацията и поговори с арбитъра, Моуриньо му се извини и се отрече от думите си в присъствието на медии.

"Това беше очевидна дузпа в наша полза, но вече говорих с рефера и искам да му се извиня за моя коментар, даден по телевизията след мача", заяви Специалния, цитиран от " Sky Sports".

"Реферът отлично се справи със ситуацията. Той видя нарушението и това, че топката отскочи към Реми, поради това реши да изчака няколко секунди. След това ми каза, че, ако Реми не е успял да укроти топката или тя не е попаднала във вратата на Уотфорд, той е щял да отсъди дузпа. Вече му се извиних лично, искам да го направя и сега", допълни португалският специалист. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички