Моуриньо изчетка Джон Тери, бил същият като преди 10 години


Моуриньо изчетка Джон Тери, бил същият като преди 10 години

1295 0

Бившият капитан на Англия Джон Тери играе на постоянно много добро ниво за Челси вече 10 години и това го прави "златно попълнение" за отбора. Мнението е не на кой да е, а на мениджъра на "сините" Жозе Моуриньо. В петък Челси се наложи с 2:0 над Уест Хем, а Тери вкара през първото полувреме втория си гол в рамките на пет дни и общо 61-и за клуба. 34-годишният Тери не само се разписа, но и показа висша класа в пълното неутрализиране на нападателя на гостите Анди Керъл.

"Той е пълен с увереност. В момента виждам моя Джон Тери от 2004, 2005 или 2006 година. Не намирам никакви разлики в играта му. Единствената новост са близнаците, на които стана баща. Те са на стадиона и го гледат, а понякога ги води на тренировките и те ритат на базата, разказа Жозе Моуриньо. - Джон играе толкова добре, но в същото време и отборът се представя отлично, защото е така подбран, че индивидуалностите играят за тима".

Моуриньо и Тери станаха шампиони във Висшата лига през 2005-а и през 2006-а, а преди 18 месеца се събраха отново след престой на Моуриньо в Реал (Мадрид).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички