"Червена" легенда с безценен съвет как Ливърпул може да направи Арсенал на пух и прах


"Червена" легенда с безценен съвет как Ливърпул може да направи Арсенал на пух и прах
Снимка: Getty Images

3179 0

Бившият вратар на Ливърпул - Дейвид Джеймс, подчерта към кой играч на Арсенал трябва да се насочат мърсисайдци, ако искат да спечелят сблъсъка си във Висшата лига този уикенд (23 декември). Англичанинът призова бившия си отбор да се съсредоточи върху вратаря на "топчиите" Давид Рая  и неговите слабости в събота.

Давид Рая - слабото звено?

Още: Ливърпул се позабави, но не изненада с решението си за Суперлигата

Според Джеймс Ливърпул трябва да използва липсата на увереност и позиционната слабост на вратаря Давид Рая, за да си свърши работата на "Анфийлд".

"Арсенал има вратар в лицето на Дейвид Рая, който от това, което видях, не е напълно уверен. Ако той не е уверен, тогава защитата на Арсенал няма да е уверена, а мърсисайдци трябва да се възползват подобаващо от тази ситуация", категоричен е бившият английски национал за "instantcasino.com".

Рая направи обещаващ старт на живота си като "артилерист" след преместването му под наем през лятото от градския съперник Брентфорд. До момента испанецът има 17 мача във всички състезания, като е допуснал 14 гола и е записал 8 чисти мрежи. Неговата последователност обаче е поставена под съмнение, като се има предвид колебливите му представяния в миналото.

Как Арсенал ще победи Ливърпул на "Анфийлд" - любимец на Микел Артета начерта формулата за успех

Ливърпул ще продава талант, въпреки че Юрген Клоп го обожава

Клоп подхвана феновете на Ливърпул заради отношението им: "Вие не сте на нашето ниво"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички