Ливърпул преподписа с Рис Уилямс и го прати под наем в Суонзи


Ливърпул преподписа с Рис Уилямс и го прати под наем в Суонзи
Снимка: Getty Images

3366 0

Младият защитник на Ливърпул Рис Уилямс подписа нов дългосрочен договор с клуба и веднага бе изпратен под наем. Бранителят осъществи трансфер в Суонзи в последните часове преди затварянето на летния трансферен прозорец.

Бранителят, който изигра не малко мачове през миналия сезон заради кадровата криза в отбрана за Ливърпул, сега ще се подвизава в Чемпиъншип, където се очаква да има основна роля в отбраната на Суонзи. Това ще му помогне да натрупа ценен опит и да се завърне още по-силен на "Анфийлд".

Преди да премине в Суонзи Уилямс подписа нов договор с Ливърпул, който е с продължителност до 2026 година. Той очевидно попада в дългосрочните планове на клуба, но Юрген Клоп е преценил, че през този сезон няма да разчита на него и е по-добре да играе в друг клуб, където да получи по-голям шанс за изява.

През лятото Ливърпул се подсили с Ибрахима Конате, а освен това бранителите Върджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип са възстановени от контузиите от миналия сезон и са готови за игра. Клоп разполага и с Натаниел Филипс, който вероятно ще бъде използван в мачовете за Купата на Лигата и ФА Къп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички