Челси в напреднали преговори с една от звездите си


Челси в напреднали преговори с една от звездите си
Снимка: Getty Images/Guliver

948 0

Изданията в Англия информират, че ръководството на Челси е в напреднали преговори за нов договор с халфа на тима Нголо Канте. На "Стамфорд Бридж" са убедени, че френският национал ще подпише с тима за нови пет години. Двете страни са започнали преговори още през юли, като сега са напът да бъдат завършени.

Настоящият договор на световния шампион от лятото е до 2021 година и от него той прибира по 150 000 паунда на седмица. След като отново се врече на Челси, ще остане до 2024 година срещу 290 000 паунда седмично. Тази сделка ще направи Канте най-добре платеният играч в лондонския тим, като ще изпревари Еден Азар.

Тимът от западен Лондон иска да сложи точка на спекулациите, че перлата им в халфовата линия може да напусне. Бившият играч на Лестър е най-често спряган с Барселона и ПСЖ. "The Evening Standard" твърди, че за лятото от "Стамфорд Бридж" планират още по-добър договор за голямата си звезда Еден Азар. Белгиецът е желан от Реал Мадрид, а последното изказване на атакуващия играч бе доста любопитно - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички