Челси се забърза с трансферите, иска звезда от Бундеслигата


Челси се забърза с трансферите, иска звезда от Бундеслигата
Снимка: Guliver/GettyImages

1196 0

Челси вече има набелязани трансферни цели за зимата. Една, от които е полузащитникът на Борусия Дортмунд Кристиан Пулишич през зимния трансферен прозорец. СпоредDaily Mail, преговорите за нов договор между американския национал и ,,жълто-черните“ са в застой.

Челси ще побързат да си осигурят услугите на Пулишич още през зимата – особено след заплахата от трансферна забрана от ФИФА за закупуването на млади футболисти. Обсъжданата преди цена на играча бе около 70 млн. паунда, но това бе говорено с идеята да загубят Кристиан за без пари през 2020 година, пише изданието.

Пулишич е част от Борусия Дортмунд от 2015 година и играе за първия отбор от януари 2016 насам. През този сезон тимът е на върха в Бундеслигата под ръководството на Люсиен Фавр, а в последния кръг победи германския шампион Байерн Мюнхен с 3:2 у дома и има четири точки преднина пред втория Борусия Мьонхенгладбах. Пулишич обаче не е от основните играчи на Фавр през сезона, като американецът е започнал в едва четири мача като титуляр. Френският наставник разчита повече на Джейдън Санчо и Якоб Бруун Ларсен по фланга.

Мениджърът на тима Маурицио Сари също така настоява за играч на Наполи - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички