Челси ще започне с победа сезона във Висшата лига


Челси ще започне с победа сезона във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1437 0

Ще бъде интересно да видим как ще започне сезона подсиленият състав на Челси, в който бяха инвестирани сериозни средства през летния трансферен прозорец. Куртоа вероятно ще започне като титуляр под рамката на вратата, а Коста ще води атаката на гостите. Фабрегас и другото ново попълнение Луис, също се очертава да заемат своите места в титулярния състав, като техните задачи ще бъдат да заменят напусналите Лампард и Коул.

Дрогба страда от контузия и е под много сериозна въпросителна за днешния сблъсък, докато Рамиреш е наказан и няма да вземе участие в срещата.

Бърнли пристигат от Чемпиъншип и са с най-нисък коефициент за изпадане. Класни играчи в състава им липсват, макар че се срещат някои познати имена от Чемпиъншип. Бърнли получи директна промоция след като завърши втори. Челси приключи на трето място, на четири точки от шампиона. Това което ги провали по пътя им към титлата през миналия сезон бяха няколко издънки срещу отбори извън топ 8. Поуките със сигурност са взети, така че според нас фаворит за титлата е Челси, а неговите основни конкуренти са Манчестър Сити Арсенал.

Очаквайте летящ старт за сините. Изразителна победа на нула, което предполага голове за госта още през първата част от мача.

Прогноза: Бърнли - Челси 2

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички