Челси разстреля "чайките" с три патрона на "Стамфорд Бридж" (ВИДЕО)


Челси разстреля "чайките" с три патрона на "Стамфорд Бридж" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1194 0

Отборът на Челси постигна убедителна победа с резултат 3:0 над тима на Брайтън в мач от 32-я кръг на Висшата лига. Двубоят бе изигран на "Стамфорд Бридж", а лондончани не оставиха никакви шансове на своя съперник, държейки под контрол мача от първата до последната минута на редовното време.

"Сините" откриха резултата малко преди края на първото полувреме, благодарение на централния си нападател Оливие Жиру, който се разписа в 38-мата минута. През втората част Челси натисна допълнително своя съперник, отбелязвайки още две попадения, дело на Еден Азар (60') и Калъм Хъдсън-Одой (63').

Така лондончани се изкачиха с една позиция напред в класирането (5 място), изпреварвайки Манчестър Юнайтед. "Сините" се залепиха и плътно за топ 4, като са с равен брой точки с тима на Арсенал, който обаче е с по-добра голова разлика от своя градски съперник. Брайтън от своя страна остава на 15-о място с актив от 33 точки - на пет от опасната зона, след като 18-ият в подреждането Кардиф също претърпя загуба.

Междувременно се появи още едно сериозно доказателство, което потвърждава информациите, че Роман Абрамович планува да продаде Челси (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички