Челси мина безпроблемно през третодивизионния Питърбъро


Челси мина безпроблемно през третодивизионния Питърбъро
Снимка: Getty Images/Gulliver

1096 0

Челси победи безпроблемно третодивизионния Питърбъро с 4:1 в третия кръг на ФА Къп. Головете за Челси отбелязаха Педро, Батшуай и Вилиан, а за гостите Николс.

Още в 18' след натиск на "сините" откриха резултата чрез Педро. Удар на Фабрегас бе блокиран, Чалоба пропусна при добавката, но в крайна сметка Педро успя да я прати в мрежата. Гостите също имаха своите добри положения като няколко пъти застрашиха вратата Бегович.

2 минути преди края на първата част Батшуай удвои преднината за Челси. Вилиан напредна по дясното крило, след което центрира в наказателното поле, а Батшуай завърши с удар в левия ъгъл. В 53' пък Вилиан не остави никаква интрига. След подаване на Педро, от линията на наказателното поле Вилиан отправи силен и точен удар за 3:0.

В 67' капитанът Джон Тери получи червен картон, след като не бе влизал в игра от 14 срещи. Това бе като вдъхновение за Питърбъро, които малко след това върнаха едно попадение чрез Николс.

С човек по-малко Челси отново намери вратата на гостите. Педро отбеляза своя втори гол в срещата. Испанецът с невероятно изпълнение от границата на наказателното поле прати топката в десния ъгъл.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички