Челси изправен пред нови проблеми: Защитник иска да напусне отбора


Челси изправен пред нови проблеми: Защитник иска да напусне отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1715 0

Ръководството на Челси още не си е отдъхнало от натоварения летен трансферен прозорец, а вече трябва да мисли как да задържи своите играчи в отбора и през зимния трансферен прозорец. "Сините" се разделиха с титулярния страж Тибо Куртоа, а Еден Азар и Вилиан едва не напуснаха "Стамфорд Бридж".

Сега на ход е опитен защитник в отбора. Централният бранител Гари Кейхил е готов да напусне тима на "сините", ако продължава да не бъде титуляр в състава на Маурицио Сари, съобщава "Sun". Бившият английски национал се отказа от националния отбор именно, за да се фокусира върху клубната си кариера, но въпреки това от началото на сезона той няма нито една минута във Висшата лига.

32-годишният защитник е на "Стамфорд Бридж" от 2012 година, след като преди това бе впечатлил с изявите си в състава на Болтън. Той премина в състава на "сините" срещу 7 млн. паунда, а още в дебютния си сезон успя да триумфира с Шампионската лига. Кейхил има близо 200 мача за лондонския клуб, като е успял да реализира 13 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички