Играч на Ливърпул: Азар е в топ 5 на най-добрите играчи в света


Играч на Ливърпул: Азар е в топ 5 на най-добрите играчи в света
Снимка: Getty Images/Guliver

1355 0

Новият капитан на шотландския национален отбор Анди Робъртсън заяви преди приятелската среща с Белгия тази вечер, че звездата на "червените дяволи" Еден Азар е в сред първите петима най-добри играчи в света в момента.

"Изправяли сме се един срещу друг на няколко пъти и дори той да има тиха вечер, винаги може да промени развоя на събитията и да направи живота ти черен, срещу това излизаме тази вечер. Той е специален футболист, начинът, по който може да увлече със себе си двама или трима противникови защитници е впечатляващ, не са много тези, които са способни на това.

Представя се невероятно за Челси и Белгия и ще го следим зорко по време на мача. Проблемът с белгийците е, че не може да се концентрираме върху само един техен играч, дори това да е Азар. Те са отбор от световна класа и притежават много качествен състав, така че ще трябва да се справим колективно с набезите им в опит да ги спрем и да постигнем добър резултат“.

Мачът между двата национални отбора е генерална репетиция преди откриващите им двубои от турнира Лига на нациите. Шотландия е домакин на Албания в понеделник, докато Белгия гостува на Исландия на следващия ден в Рейкявик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички