Челси и Юнайтед в битка за ас на Барселона


Челси и Юнайтед в битка за ас на Барселона

1398 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо ще влезе в битка с Манчестър Юнайтед в опит да привлече халфа на Барселона Серхио Бускетс през следващото лято, разкриха на острова.

Дефанзивният полузащитник, който се издигна до челните позиции на своя пост, все още не е преподписал своя договор с каталунците, тъй като се съмнява в уменията на новия треньор Луис Енрике.

Самият Бускетс неведнъж е споделял, че е готов да изкара цялата си кариера на "Камп Ноу", но в момента е инструктирал агентите си, според "Метро", да проучат пазара за неговите услуги.

Поради тази причина Моуриньо ще се опита и да го привлече. Сделката за 26-годишния играч вероятно ще надвишава 40 милиона евро, но португалският специалист е твърдо решен да подсили тази част от отбора си, тъй като след Матич и Фабрегас на тази позиция играе Оби Микел, който е далеч от класата на триото.

Единственият реален конкурент за подписа на Бускетс е Манчестър Юнайтед, като Луис Ван Гаал вижда перфектният дефанзивен полузащитник за своя тим в лицето на Бускетс.

Все пак най-голям шанс има Барселона, тъй като играчът е изкарал цялата си кариера в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички