Челси и Манчестър Юнайтед в битка за трансферно гуру, довело Салах, Мане и Ван Дайк в Ливърпул


Челси и Манчестър Юнайтед в битка за трансферно гуру, довело Салах, Мане и Ван Дайк в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1604 0

Английските грандове Манчестър Юнайтед и Челси проявяват интерес към доскорошния спортен директор на Ливърпул Майкъл Едуардс, пише британското издание Daily Mail. Едуардс напусна "Анфийлд" в края на сезона в търсене на нови предизвикателства.

Именно Майкъл Едуарс бе един от главните виновници за успехите на Ливърпул в последните години. Неговата работа като спортен директор спомогна за привличането на топ попълнения, сред които звезди като Мохамед Салах, Садио Мане и Върджил ван Дайк.

Едуардс бе част от Ливърпул от 2011 година, но първоначално бе с по-ниска роля в клуба, а след това се издигна и стигна до поста на спортен директор на "Анфийлд". Освен добри входящи трансфери, Едуардс се отчете и с отлични изходящи - като продажбата на Филипе Коутиньо за близо 150 млн. паунда на Барселона.

И докато преминаване на Едуардс в Юнайтед изглежда малко вероятно заради връждата между "дяволите" и Ливърпул, то сделка с Челси не е изключена. По-вероятно е обаче Едуардс да си даде известна почивка от футбола, заради която на практика и напусна Ливърпул, а едва след това да се завърне към професията.

Преди време се появиха информации, че испанският колос Реал Мадрид преговаря с Майкъл Едуардс (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички