Челси и Евертън поделиха точките след голов спектакъл


Челси и Евертън поделиха точките след голов спектакъл
Снимка: getty images

602 0

Евертън и Челси не успяха да изпъчат победител и завършиха 3:3 в двубой от Висшата лига. "Сините" от Лондон на няколко пъти изоставаха в резултата, но в крайна смета успяха да спечелят точка от двубоя.

Въпреки че изиграха интересно и динамично първо полувреме, двата тима така и не успяха да открият резултата. В 17-та минута Евертън отбеляза чрез Кевин Миралас, но голът беше отменен заради засада.

Второто полувреме започна по кошмарен начин за Челси и най-вече за защитника на тима Джон Тери, който изигра юбилеен за него в кариерата му мач - под номер 700 във всички турнири. В 50-та Тери си навлече отрицателни емоции, след като отбеляза автогол и с него гостите поведоха в резултата. Топката се удари в крака на Тери 2 пъти, след като Лейтън Бейнс центрира успоредно на голлинията.

6 минути по-късно "карамелите" удвоиха преднината си след изстрел от наказателното поле на Кевин Миралас.

Все пак в 64-та минута Челси успя да се завърне в мача с попадение на Диего Коща, след като Евертън направи доста сериозна грешка в защита. 2 минути по-късно интригата се завърза още повече, Фабрегас успя да възстанови равенството.

Въпреки че Челси хвърли всички сили да спечели нещо от двубоя, в 91-та минута Рамиро Фунес Мори отбеляза за 3:2. След малко повече от 10 минутно продължение домакините от Лондон успяха да спечелят точка, след като Джон Тери успя да се реваншира за автогола и отбеляза изравнителния гол. От повторенията се вижда, че голът е бил от засада, която реферите не отсъдиха.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички