Манчестър Сити и Челси с домакински издънки


Манчестър Сити и Челси с домакински издънки

582 0

Челси удължи серията си от мачове без загуба на 5, но тази вечер на "Стамфорд Бридж" изпусна победата срещу Уест Бромич Албиън, завършвайки 2:2 срещу непретенциозния си съперник в мач от Висшата лига.

През първото полувреме двата отбора си размениха по няколко опасни положения, като в 20' се стигна до откриващия гол в полза на домакините. Коща свали топката за Вилиан, който успя да изведе Иванович по крилото. Той центрира остро в наказателното поле, където топката достигна до далечната греда, където Аспиликуета успя да засече точно във вратата - 1:0.

В 33' обаче резултатът беше изравнен, след като отлична комбинация между Дарън Флетчър и Крейг Гарднър завърши с гол във вратата на Куртоа.

През второто полувреме двубоят вървеше спокойно към равенство, но 17 минути преди края МакАули си отбеляза автогол, с което даде важен аванс на домакините. Те обаче не успяха да се възползват от това, след като 4 минути преди края МакЛейн реализира за 2:2.

В същото време Манчестър Сити не съумя да спечели двубоя си срещу Евертън, с което се отдалечи от върха в класирането на Висшата лига. Двата отбора завършиха при резултат 0:0, след като домакините имаха куп положения и тотален превес, но не се възползваха от своите шансове - 0:0.

Челси остава на 14-о място с актив от едва 23 точки, докато МАнчестър Сити е 3-и с 40 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички