Челси е дал цялото време на Аспиликуета да вземе решение за бъдещето си


Челси е дал цялото време на Аспиликуета да вземе решение за бъдещето си
Снимка: Getty Images

1341 0

Отборът на Челси е оставил Сесар Аспиликуета сам да прецени дали да преподпише нов договор с клуба и играчът няма да бъде притискан от борда на лондончани.

Испанският защитник е с изтичащ договор с клуба от „Стамфорд Бридж“ в края на месец юни тази година, а Барселона има сериозен интерес за привличането на опитния футболист. Според италианския журналист Фабрицио Романо, който е експерт в трансферните вести, на играча му е дадено време спокойно да вземе решение за бъдещето си, а Челси няма да форсира преговори.

Романо твърди, че шефовете на „сините“ разбират, че това е лично решение от капитана, който има намерение да се завърне в Ла Лига и да приключи своята състезателна кариера.

32-годишният Аспиликуета е витален футболист в селекцията на Томас Тухел, като до този момент има 30 мача във всички надпревари. Той стартира кариерата си в Осасуна, за който има 108 мача преди да напусне отбора и да акостира през 2010-а в Олимпик Марсилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички