Ценният съвет на Гуардиола към Де Бройне след тежката контузия


Ценният съвет на Гуардиола към Де Бройне след тежката контузия
Снимка: Guliver/GettyImages

1273 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола пожела на Кевин де Бройне да се възползва от този тежък за неговата кариера момент и да се наслади на почивката, която неочаквано се откри пред него. Както е известно, белгийският ас получи травма по време на тренировка, а изследванията показаха, че той има увреждане на връзки в коляното и трябва да почива около 3 месеца.

“За Кевин и семейството му е тежко. Човешките същества имат лимит, тези неща се случват. Това ще бъде голяма загуба”, заяви наставникът на шампионите.

“Не е лесно да заменим Кевин. Ще се опитаме и ще дадем най-доброто от себе си без него. Ще се опитаме да сме там, когато той се завърне. Моят съвет е Кевин да се наслади на ваканция, която нямаше това лято. Ще започне да тренира с нас, когато е готов”, каза още Пеп преди двубоя с Хъдърсфийлд.

Както е известно, Де Бройне пропусна голяма част от подготовката на "гражданите" заради ангажиментите си към националния отбор на Белгия. Така той се завърна към тренировъчния процес късно, а по всяка вероятност липсата на ритъм е основната причина за травмата на плеймейкъра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички