Бъдещето на Яя Туре в Манчестър Сити продължава да е мистерия


Бъдещето на Яя Туре в Манчестър Сити продължава да е мистерия

1092 0

Опитният полузащитник на Манчестър Сити Яя Туре все още не знае дали ще продължи кариерата си на "Етихад" и през следващия сезон.

Договорът на кот д'ивоарецът е до края на сезона, а все още никой от ръководството на тима не го е потърсил за подновяване на споразумението.

Агентът на халфа Дмитрий Селюк пък разкри, че за последно той се е виждал с някой от ръководството на клуба през месец март, но и не скри, че голям брой клубове имат желание Яя да играе в техния клуб.

"Чета тук, чета там, че Яя щял да подновява договора си. Истината е, че аз самият не знам нищо за това. За последно говорих с представители на отбора през март в Монако и от тогава не сме се чували.

Истината е, че имаме изключително много опции. Той вече има няколко оферти. Някои от тях вече са се класирали за следващия сезон в Шампионската лига. Точно това е и желанието на Яя - да играе следващия сезон в този турнир.

Сега обаче не мислим за договори и други такива неща. Вниманието му е изцяло насочено към мачовете на Манчестър Сити и иска да класира тима си в Топ 4 с изявите си на терена", заяви Селюк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички