Бунт в Манчестър Юнайтед


Бунт в Манчестър Юнайтед

2240 0

На футболистите на Манчестър Юнайтед им е дошло до гуша от Луис Ван Гаал и се опитват да го изгонят от клуба по всякакъв начин. Това пише днес на страниците на "The Sun", като английската медия е категорична, че тарторите в клуба окончателно са се отказали от идеята да следват "философията" на холандския специалист.

В момента "червените дяволи" са в серия от 6 мача без победа, отдалечиха се на 6 точки от върха в класирането на Висшата лига и отпаднаха от Шампионска лига, след като не успяха да се справят с лесната група, в която се озоваха.

Тактиката в мачовете и методиката по време на тренировка са станали сериозен повод за раздразнение от страна на играчите, а двама от лидерите на клуба са влезли в спор с Ван Гаал за начина му на работа. До момента не се споменават имена, но единият почти сигурно е Уейн Рууни. В Англия също така смятат, че дори Мемфис Депай, който беше привлечен именно от холандеца, се е обърнал срещу своя ментор.

Луис Ван Гаал има още година и половина от своя договор с Манчестър Юнайтед, но все по-усилено се коментира, че той ще бъде сменен през лятото от Хосеп Гуардиола. Както е известно, Пеп взе решение да напусне Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички