Бруно Фернандеш с гневен пост: Не използвайте името ми, за да критикувате Роналдо


Бруно Фернандеш с гневен пост: Не използвайте името ми, за да критикувате Роналдо
Снимка: Getty Images

1180 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш се ядоса на интерпретации в медиите, които се опитали да го скарат с Кристиано Роналдо. Той използва социалните мрежи, за да обясни, че думите му за доброто представяне на Манчестър Юнайтед са погрешно изтълкувани като атака срещу бившия му съотборник.

"Преди играехме като индивидуални играчи, а сега сме отбор. Може да видите един добър екип, в който работим един за друг", заяви Фернандеш след победата с 2:1 срещу градския съперник Манчестър Сити. Това беше възприето от мнозина като критика срещу Роналдо, който напусна Юнайтед по противоречив начин миналата година, но полузащитникът категорично отрече това в изказване в Instagram.

"Благодаря на тези, които публикуваха точно думите, които казах. Знам, че е трудно да се приеме, че Манчестър Юнайтед се справя добре и няма какво да се каже за нас, освен хубави неща. Не използвайте името ми като опит да критикувате Кристиано! Той беше част от нашия отбор през половината от сезона и както казах в много интервюта, след мача с Ливърпул всички се представяме много добре. Държим се като един отбор. Продължаваме напред!", написа Фернандеш. А какво заяви Ерик Тен Хаг след успеха над Юанйтед в дербито - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички