Бруно Фернандеш призна, че е бил ядосан заради проваления трансфер в Тотнъм


Бруно Фернандеш призна, че е бил ядосан заради проваления трансфер в Тотнъм
Снимка: Getty Images

1169 0

Една от звездите в отбора на Манчестър Юнайтед - португалецът Бруно Фернандеш, призна в интервю пред "The Athletic", че е бил много ядосан, когато бившият му клуб Спортинг Лисабон е отказал оферта от Тотнъм през лятото на 2019 година.

По онова време начело на "шпорите" все още бе Маурисио Почетино, който много държеше да разполага с атакуващия халф в състава си, но до сделка така и не се стигна. В крайна сметка, половин година по-късно, Бруно се озова на "Олд Трафорд" и бързо се утвърди като основен играч.

"Беше очевидно, че искам да играя в английската Висша лига. Треньорът Маурисио Почетино беше този, който ме искаше най-много. Офертата беше добра, но Спортинг направиха всичко възможно, за да ме задържат", разкри Фернандеш пред изданието и допълни:

"Президентът (б.р. - Фредерико Варандас) проведе разговор с мен, но го направи в неподходящ момент - случи се точно след деня, в който бяха отказали предложението на Тотнъм, а аз бях много ядосан", не скри Фернандеш пред изданието и допълни, че само тогавашният треньор на "зелено-белите" - Марсел Кейзер, е бил способен да го успокои и да прояви разбиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тайната е разбулена! Разкриха защо Меси не остана в Барселона – Лео имал шокиращи изисквания към клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички