Бруно Фернандеш е "разпнат" в Англия: Умишлено удари стюард на мача с Челси (ВИДЕО)


Бруно Фернандеш е "разпнат" в Англия: Умишлено удари стюард на мача с Челси (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3333 0

Манчестър Юнайтед и Челси завършиха наравно 1:1 в голямото дерби от последния кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи", изненадващо на фона на събитията на терена, излязоха напред в резултата в началото на втората част след груба грешка на Жоржиньо, но впоследствие именно италианският национал бе точен от дузпа, за да изравни.

Именно при първото попадение в срещата обаче се случи нещо, заради което ден след дербито една от големите звезди на Юнайтед е подложена на жестоки критики. Става въпрос за португалския полузащитник Бруно Фернандеш.

При попадението на Джейдън Санчо тимът се събра към флагчето за изпълнение на ъглови удари, за да отпразнува бурно гола на англичанина. В даден момент обаче на кадрите се вижда как Фернандеш удря с ръка един от стюардите на мача.

Любопитното е, че един от съотборниците на Фернандеш - Алекс Телес, явно видя, че има някакво напрежение между португалеца и стюарда, като побърза да придърпа назад своя колега, за да не ескалира ситуацията. Не се стигна до нищо повече, но този момент бе достатъчен за фенове и анализатори на Острова, които не останаха никак впечатлени от постъпката на Фернандеш.

Радостта при гола на "червените дяволи" сред играчите бе наистина огромна и си личеше какво значи за тях. Все пак до голяма степен заслуга за това има и непростимата грешка на Жоржиньо, която Юнайтед наказа на мига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички