Брентфорд задълбочи кризата при "светците", подемът на Брайтън продължава


Брентфорд задълбочи кризата при "светците", подемът на Брайтън продължава
Снимка: Getty Images

638 0

В днешния ден - сряда (15 март), се изиграха два отложени двубоя от седмия и осмия кръг на английската Висша лига. Брентфорд успя да победи Саутхямптън като гост с 2:0, а с минимален успех Брайтън сломи Кристъл Палас у дома.

Тоуни не спира да бележи

Айвън Тоуни отбеляза първия гол за Брентфорд срещу борещия се за оцеляването си Саутхямптън на "Сейнт Мери". Попадението падна в 32', а британският таран се възползва от чудесно подаване и не сбърка от непосредствена близост в наказателното поле. Крайното 2:0 оформи Йоан Уиса в самия край на срещата.

С попаденията си Тоуни и Уиса "изстреляха" Брентфорд на осмото място. Лондончани са с актив от 41 пункта, а Саутхямптън продължава да се бори за оцеляването си на последната позиция с 22 точки.

Брайтън не спира да впечатлява

Отборът на Роберто Де Зерби стигна до трети успех във всички турнири в последните си 4 сблъсъка. "Чайките" се наложиха с минималното 1:0 над яловия Кристъл Палас. Единственият гол падна в 18-ата минута и бе дело на Соли Марч, който нанесе неспасяем удар от точката за дузпата след пас на Митома.

По този начин Брайтън запазва седмата си позиция в таблицата и вече е с актив от 42 точки. Кристъл Палас пък записа трета поредна загуба и момчетата на Патрик Виейра са 12-ти с 27 пункта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Емилиано Мартинес пред трансфер в Тотнъм?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички