Брендън Роджърс: Съжалявам за Ловрен


Брендън Роджърс: Съжалявам за Ловрен

1823 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели, че е съжалил Деян Ловрен след решителната дузпа, която футболистът пропусна срещу Бешикташ и която изхвърли "мърсисайдси" от Лига Европа.

Ливърпул имаше преднина от 1-0 след първата среща, но Бешикташ спечели реванша със същия резултат и се стигна до продължения. В тях двата тима не успяха да си отбележат гол и всичко трябваше да бъде решено след изпълнение на дузпи.

"Разочаровани сме. Създадохме възможности през първото полувреме и наистина ги затруднихме. Съжалявам за Деян, защото той игра наистина добре по време на мача. Някой обаче трябваше да пропусне и за лош късмет, това бяхме ние. Деян се радваше, че ще бие дузпа - сами видяхте, че и петимата изпълнители бяха уверени.", сподели Роджърс.

"Ние се защитавахме много добре и ги органичихме до много малко възможности. Единствената грешка, която направихме, беше наказана", не скри разочарованието си мениджърът на "мърсисайдси".

Следващият съперник на Бешикташ в Лига Европа ще стане ясен днес, когато ще се тегли жребият за осминафиналите в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички