Браво! Ливърпул ще изпълни мечтата на неизлечимо болния Свен-Йоран Ериксон


Браво! Ливърпул ще изпълни мечтата на неизлечимо болния Свен-Йоран Ериксон
Снимка: Getty Images

3169 0

В първите дни на месец януари известният старши треньор Свен-Йоран Ериксон натъжи футболния свят с признанието, че му остава най-много една година живот.

*Бившият наставник на Англия, Манчестър Сити, Рома, Лацио, Бенфика и куп други отбори е болен от рак, който е в последен стадий.

Впоследствие се появи и интервю със 76-годишния специалист, в което той признава, че е фен на Ливърпул и винаги е мечтаел да бъде начело на мърсисайдци, но и че това явно няма да се случи...

Ливърпул ще изпълни мечтата на Ериксон

В днешния 13-и февруари английският гранд обяви официално с публикация в сайта си, че Свен-Йоран Ериксон ще бъде част от треньорския щаб на "червените" по време на благотворителния мач между легендите на Ливърпул и легендите на Аякс, който ще се проведе на "Анфийлд" на 23-ти март!

Ериксон ще се присъедини към Иън Ръш, Джон Барнс и Джон Олдридж, а на терена ще излязат известни играчи от близкото минало, сред които Йежи Дудек, Джибрил Сисе, Мартин Шкъртел, Фабио Аурелио и Райън Бабел.

*Наскоро самият Юрген Клоп бе заявил, че е готов да даде Ливърпул за ден, за да сбъдне последното желание на Свен-Йоран Ериксон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички