Бранителят на Бърнли се защити: Не виждам нищо нередно в сблъсъка ми с Гомес


Бранителят на Бърнли се защити: Не виждам нищо нередно в сблъсъка ми с Гомес
Снимка: Getty Images/Guliver

981 0

Централният защитник на Бърнли Бен Мии се защити след единоборството си с играча на Ливърпул Джо Гомес. Вследствие на това, защитникът на мърсисайдци получи фрактура на крака, която го изважда от игра за период от шест седмици.

Двата състава се изправиха през миналата седмица, а двубоят завърши с успех за "червените" като гост с резултат 3:1. Лошата новина за Юрген Клоп обаче бе именно контузията на централния защитник, който играе основна роля в неговия състав през настоящата кампания.

"Не смятам, че имаше нещо нередно в моето единоборство. Това е част от играта. Виждал съм как играчите на Ливърпул правят подобни единоборства и получават аплодисменти от публиката за това. За мен, можеш да играеш честно, но в същото време можеш да играеш и здрав футбол", сподели Бен Мии.

Бранителят на Бърнли все пак отправи пожелания за бързо оздравяване на Гомес: "Това беше просто лош късмет и изпращам най-добри пожелания към него (бел. ред. Джо Гомес)."

Подобно мнение сподели и мениджърът на Бърнли Шон Дайк, който отправи и словесни нападки към Юрген Клоп. Вижте какво каза той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички