Брайтън ще брани върха във Висшата лига, Арсенал също ще опита да остане безгрешен


Брайтън ще брани върха във Висшата лига, Арсенал също ще опита да остане безгрешен
Снимка: Getty Images

1272 0

Само три отбора в английската Висша лига са с пълен актив от шест точки след първите два изиграни кръга. Това са лидерът Брайтън (чрез голова разлика 8:2), шампионът Манчестър Сити и вторият от миналия сезон Арсенал. Предстои да разберем дали ще има непобедени и след този кръг. В него "артилеристите" посрещат у дома Фулъм, който бе разгромен с 0:3 от Брентфорд преди седмица.

Арсенал посреща Фулъм в търсене на върха във Висшата лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,25 за победа в полза на Микел Артета и неговите футболисти. Ставката пък за успех на сметката на Фулъм е 12,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 7,20. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Емиратс Стейдиъм" в събота, 26-и август, от 17:00 часа българско време.

Точно два часа и половина след това - в 19:30 часа българско време, лидерът във временното подреждане Брайтън приема у дома Уест Хям. "Чайките" спечелиха и двете си срещи до момента с категоричното 4:1 - първо срещу Лутън, след това и срещу Уулвърхемптън. Уест Хям пък завърши 1:1 срещу Борнемут, а във втория кръг записва впечатляващ успех с 3:1 над Челси.

Брайтън ще пази първото място във Висшата лига

Коефициентът на efbet за това все пак Брайтън да спечели и третия си мач от началото на сезона във Висшата лига и да остане безгрешен е 1,56. Ставката пък за нов триумф срещу силен съперник в полза на Уест Хям е 5,80. Съответно пазарът за равенство между "чуковете" и Брайтън е оценен на 4,90.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички