Борнемут - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Борнемут - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2167 0

Борещият се за оцеляването си Борнемут посреща окриления от последните си успехи Ливърпул в двубой от 26-ия кръг на английската Висша лига.

"Черешите" имат изключително трудната задача да удържат редиците на Юрген Клоп, за да съхранят крехкото си изоставане от останалите отбори в зоната на изпадащите на английския елит. Борнемут се намира на незавидното последно място в класирането с актив от 21 точки, но на само 1 от  излизане от тази графа.

Ливърпул от своя страна има страхотен шанс да продължи победната си серия срещу един от най-зле представящите се тимове до момента в елита. Мърсисайдци ще опитат да използват инерцията от историческия разгром на вечния съперник Манчестър Юнайтед със 7:0 и да атакува четвъртата позиция в таблицата, заемана от Тотнъм.

Последният път, когато тези два съперника се срещнаха, бе също толкова ужасен за "черешите", колкото и за Юнайтед. Борнемут бе разбит с 0:9 от "червените", които са един от най-неудобните му съперници с 14 победи, 3 равенства и едва 1 загуба в исторически план.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между Борнемут и Ливърпул в съботния следобед е с начален час 14:30 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 2". Ако нямате възможност да гледате, може да я проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички