Бодуров и Мидтиланд потопиха окончателно кораба на Ван Гаал


Бодуров и Мидтиланд потопиха окончателно кораба на Ван Гаал

889 0

Манчестър Юнайтед на Луис Ван Гаал намери нов начин да отчая своите фенове, след като в първи 1/16-финал в Лига Европа загуби с 2:1 като гост на датския Мидтиланд, където играе българският национал Николай Бодуров.

Защитникът беше титуляр в мача и изигра отличен мач срещу 20-кратния английски шампион, който изигра поредния си слаб мач, въпреки че в тима личаха част от титулярите на холандския специалист - Марсиал, Мата, Депай, Лингаард, а през второто полувреме в игра се появиха Ерера и Карик.

 

Депай се възползва отлично от шанса си и беше най-добрият играч на "червените дяволи" на терена, а освен това откри резултата в 37'. Това обаче не се оказа достатъчно, след като Систо изравни минута преди края на първата част, а в 77' Ончуачу донесе изненадващата победа на Мидтиланд.

Това беше първи официален двубой за датския тим през 2016 година, а и първа победа в последните 5 мача, които са изиграли. Критиките към Ван Гаал пък не закъсняха и в момента социалните мрежи преливат от призиви за оставка на холандския специалист.

Още една лоша новина сполетя лагера на Юнайтед преди двубоя. По време на загрявката титулярният вратар Давид де Хеа получи контузия и все още не се знае колко сериозно е неговото състояние.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички