Манчестър Юнайтед получи оферта за Уейн Рууни


Манчестър Юнайтед получи оферта за Уейн Рууни
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2417 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед сериозно обмисля възможността да продаде Уейн Рууни. Според "Manchester Evening News", в офисите на клуба е пристигнала сериозна оферта за капитана на тима, която идва от китайската Суперлига. Засега отборът остава неназован, но по всяка вероятност става дума за Шанхай Шенхуа.

"Червените дяволи" имат вариант да продадат Рууни и сега, и през лятото, като офертата със сигурност е за над 30 милиона паунда, смятат анализатори на трансферния пазар в Англия.

Едва ли някой е предполагал, че английският национал може да напусне "Олд Трафорд", но се очаква сериозна чистка в отбора през лятото, като тя може да застигне и застаряващия Рууни. Той не се намира в оптимална форма през настоящия сезон, като в последните години не е на нивото, на което заигра още едва 17-годишен на "Олд Трафорд".

Договорът, който от Китай предлагат на Рууни, е за над 500 хиляди паунда седмично възнаграждение. Това ще го нареди точно зад Лео Меси и Кристиано Роналдо като най-скъпоплатени футболисти на планетата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички